ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι πείστηκε ο Μπεργκ!

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπεργκ πήγε στην Κράσνονταρ!

Έτσι πείστηκε ο Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην εφημερίδα Aftonbladet και προέβη σε αρκετές για το πως πήρε την απόφαση να πάει στην Κράσνονταρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία ομάδα που είναι σε διαρκή άνοδο. Έχουν έναν πρόεδρο που επενδύει πάρα πολλά χρήματα και μου ακούγεται σαν μία καλή πρόκληση. Καλό κλαμπ, καλοί συμπαίκτες, καταπληκτικές προπονητικές εγκαταστάσεις και ένα φανταστικό γήπεδο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο σε μία απόφαση», τόνισε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μίλησε για το πόσο τον επηρέασαν ο Αντρέας Γκράνκβιστ και ο Βίκτορ Κλάεσον που πέρασαν από τον ίδιο σύλλογο: «Μίλησα και με τους δύο. Από όσα μου είπαν κατάλαβα ότι είναι ένα κλαμπ που έχει τα πάντα. Για μένα ήταν ξεκάθαρα η κορυφαία επιλογή. Ξέρω ότι είπαν κι αυτοί τα καλά τους λόγια για μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει όλα αυτό.»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όλα ξεκίνησαν εντυπωσιακά. Με πήγαν πρώτα στο φανταστικό προπονητικό τους κέντρο και μετά ήρθε το ιδιωτικό ελικόπτερο του προέδρου Γκαλίτσκι για να με πάει μία πανοραμική βόλτα στην πόλη. Προσγειωθήκαμε στο γήπεδο, όπου οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο με εμένα στα μάτριξ του σταδίου. Δεν ήταν κάτι καθοριστικό, αλλά όταν ο πρόεδρος σου δανείζει το ελικόπτερο του και λαμβάνεις τέτοιας περιποίησης και προσοχής είναι ξεκάθαρο ότι όλα παίζουν τον ρόλο τους. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, κάτι υπέροχο. Δεν εμπλέκεσαι κάθε μέρα σε μία τέτοια διαδικασία. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό, η εμπειρία ήταν πολύ δυνατή».

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση. Στο Αλ-Αιν περάσαμε πολύ όμορφα με ιδιωτικά σχολείων των παιδιών και τέτοιες λεπτομέρειες, τώρα θα είναι κάπως διαφορετικά. Αλλά θα το δούμε σαν πρόκληση. Αποφασίσαμε όλοι μαζί να επωφεληθούμε όσο μπορούμε περισσότερο από την νέα κατάσταση και να λύσουμε ότι προβλήματα προκύψουν. Θα είναι πιστεύω θετικό και για τα παιδιά μου να ζήσουμε μία τέτοια εμπειρία, διαφορετικά δεν θα παίρναμε αυτή την απόφαση. Νιώθω ότι είμαι ακόμα σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Ελπίζω και πιστεύω ότι εδώ τα πράγματα θα είναι πιο σκληρά όχι μόνο σε κλιματολογικές συνθήκες, αλλά κυρίως σε επίπεδο ανταγωνιστικής προπόνησης και αγώνων. Ελπίζω ότι θα έχει πλάκα να νιώσω ξανά ότι βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο ξανά, γιατί στην Αλ-Αϊν δεν ήταν έτσι τα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.