ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Βαξεβάνης πάει στην εισαγγελία για τη χρηματοδότηση media από offshore Μαρινάκη!

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης αποφάσισε να καταθέσει στην Εισαγγελία όλα τα στοιχεία που αφορούν «τις σχέσεις του εκδοτικού συγκροτήματος του Γιάννη Κουρτάκη με χρηματοδότηση από τον υπόδικο για το Noor 1, οι οποίες δεν προκάλεσαν κάποια αυτεπάγγελτη έρευνα».

Ο Βαξεβάνης πάει στην εισαγγελία για τη χρηματοδότηση media από offshore Μαρινάκη!

Την πρόθεση να καταθέσει στην Εισαγγελία όλα τα στοιχεία που αφορούν τις τις σχέσεις του εκδοτικού συγκροτήματος του Γιάννη Κουρτάκη με χρηματοδότηση από τον υπόδικο για το Noor 1 δημοσιοποίησε μέσω της εφημερίδας Documento, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.