ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο-σοκ: Αεροσκάφος συνετρίβη στη Σουηδία – Εννέα νεκροί

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από συντριβή αεροσκάφους, που μετέφερε αλεξιπτωτιστές, σε ποταμό της Σουηδίας.

Βίντεο-σοκ: Αεροσκάφος συνετρίβη στη Σουηδία - Εννέα νεκροί

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν ένα αεροπλάνο που μετέφερε αλεξιπτωτιστές, συνετρίβη την Κυριακή σε ποταμό στη Σουηδία.

Η συντριβή του αεροσκάφους σημειώθηκε κοντά στο νησί Storsandskär, έξω από τη πόλη Ουμέα, στην ανατολική ακτή της Σουηδίας. Όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος έχασαν τη ζωή τους.

Η Swedavia, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Ουμέα, υποστήριξε πως το αεροσκάφος ήταν ένα GippsAero GA8 Airvan, ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατασκευάζεται στην Αυστραλία και, σύμφωνα με τις προδιαγραφές, μπορεί να μεταφερει μέχρι οκτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ένα δυνατό χτύπημα και κατάλαβαν πως το αεροπλάνο «βούτηξε» με το μπροστινό μέρος του στο έδαφος. Επιππλέον, πρόσθεσαν πως είδαν το ένα φτερό του αεροσκάφους να αποκολλάται από αυτό λίγο πριν τη συντριβή.

Πηγή: Protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.