Για την κατάσταση στην Ελλάδα και την φορολογία: «Κοιτάξτε, θα ήταν άδικο να ζητηθεί διαφορετική φορολόγηση για τους αθλητές. Πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Αυτό αφορά την Euroleague. Πρέπει να τηρηθεί το Financial Fair Play αλλά αυτό δεν γίνεται. Η Euroleague δεν τα κοιτά αυτά. Αν υπήρχε αυτό, ο Παναθηναϊκός θα ήταν φαβορί για την Euroleague. Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί, θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρή σε αυτό το κομμάτι».

Για το… παρασκήνιο στην υπόθεση Φριντέτ: «Από το 2012 προσπάθησε ο Παναθηναϊκός να τον αποκτήσει. Είχαμε μιλήσει, ξέραμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Μπορέσαμε να το καταφέρουμε αυτό. Το είχαμε συζητήσει και με τον Πιτίνο, είχαμε μιλήσει με τον ατζέντη του. Υπήρχε μία θετική διάθεση και το ζήτημα ολοκληρώθηκε τώρα».

Για το κομμάτι της άμυνας και τις μεταγραφές των Μπεντίλ και Μπράουν: «Στο μπάσκετ υπάρχει και η άμυνα και η επίθεση. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αργύρη για να φτιάξει ένα σύνολο που θα κυνηγήσει όλους τους στόχους. Θα ολοκληρωθούν και αυτές οι μεταγραφές για να κλείσουμε το ρόστερ και να προχωρήσουμε όπως πρέπει.

Για την παραμονή Βουγιούκα: «Είναι θέμα προπονητή. Εγώ δίνω το μπάτζετ και μετά γίνεται η διαχείριση από τον προπονητή».

Για τους στόχους: «Βλέποντας τις μεταγραφές στην Ευρώπη, θα ήταν κουτό να πούμε ότι πάμε για την Euroleague. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα, επειδή δεν τηρείται και το Financial Fair Play. Πρέπει να κινούμαστε ανάλογα και με βάση όσα γίνονται στην Ευρώπη».

Για τα εθνικά πρωταθλήματα και τις νέες κινήσεις της Euroleague: «Τα εθνικά πρωταθλήματα έχουν μεγάλη σημασία. Αυτά φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχει η καλή αντιπαλότητα ανάμεσα στις ομάδες των πρωταθλημάτων. Αυτό είναι και το νούμερο ένα για μένα».

Για την… αντιπαλότητα και τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός θα έχει τα δικά του ντέρμπι με το Πευκοχώρι. Θα κατέβουν όμως στην Euroleague και μπορεί να τους συναντήσουμε και στο Κύπελλο».

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δείξει διαχρονικά πως είναι κοντά στην ομάδα .Εμείς περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες. Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα έρχεται στο ΟΑΚΑ για να χαίρεται την ομάδα και το μπάσκετ»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου