ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γιαννακόπουλος για το «PAO Alive»: «Είναι συγκινητικό αυτό που γίνεται – Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα υπάρξουν εκπτώσεις»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται με το PAO Alive.

Γιαννακόπουλος για το «PAO Alive»: «Είναι συγκινητικό αυτό που γίνεται – Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα υπάρξουν εκπτώσεις»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις για το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΣΠΟΡ FΜ:

Για το πρότζεκτ του Βοτανικού και το «PAO Alive»: «Θα ήθελα πρώτα να διασφαλίσω την βιωσιμότητα του πρότζεκτ και η αγάπη του κόσμου μας έκανε να αναθεωρήσουμε και να ξεκινήσουμε τώρα την προσπάθεια. Είναι συγκινητικό αυτό που γίνεται, υπάρχουν μεμονωμένες καταθέσεις, υπάρχουν ατέλειωτα μηνύματα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι βέβαιος πως θα ανταποκριθούν όλοι. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα υπάρξουν εκπτώσεις σε αυτή την προσπάθεια. Έχουμε χρόνο μπροστά μας και να δουν όλοι τί είναι αυτό που πάμε να κάνουμε».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη: «Ο κύριος Μπακογιάννης είναι πολύ θετικός και είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της αλυσίδας. Έχει δείξει πως είναι ένας πολιτικός που έχει το σθένος να ολοκληρώσει πρότζεκτ. Δεν κρύβεται και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ολοκληρωθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.