ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Φριντέτ: “Είμαι ενθουσιασμένος – Πάμε για μια σπουδαία σεζόν με τον Παναθηναϊκο”! (pic)

Ο Τζίμερ Φριντέτ έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας, λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Φριντέτ:

Ο Τζίμερ Φριντέτ έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας, λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ, με ποστάρισμά του, στο instagram, ευχαρίστησε τους οπαδούς για τις ευχές τους και το καλωσόρισμα και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στο τριφύλλι. Ο Φριντέτ έκανε λόγο για “εξαιρετική σεζόν” και έδειξε την αποφασιστικότητά του να πετύχει με την πράσινη φανέλα.

Δείτε το

View this post on Instagram

I’m extremely excited to announce I’ll be playing in Athens, Greece next for @paobcgr basketball club in the Euroleague and Greek league! Thank you to all of the great fans that have already welcomed me to the Panathinaikos family. And I always appreciate the fans that have supported me throughout my career. This will be a new chapter in Our lives that we are ready to get started! Let’s go have a great season! See you soon. 🇬🇷🇬🇷

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Jimmer Fredette (@jimmerfredette_32) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.