ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Όργια” ο… κλεισμένος του Νταμπίζα – Έρχεται καλύτερος – Ποιον “τρώει” ο Δώνης;

"Χαμός" ξαφνικά στον ΠΑΟ. Ραγδαίες οι εξελίξεις. Όλα εδώ!

“Χαμός” ξαφνικά στον ΠΑΟ. Ραγδαίες οι εξελίξεις. Όλα εδώ!

Παναθηναϊκός: Και από εκεί που ψάχναμε να βρούμε τον έναν εκλεκτό του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη για την καρδιά της οπισθοφυλακής του “τριφυλλιού”, ξαφνικά, μεσάνυχτα Κυριακής, παραμονή της αναχώρησης της αποστολής των “πράσινων” για την Ολλανδία, της ημέρας δηλαδή που από τον σύλλογο έλεγαν πως σίγουρα θα υπήρχε τουλάχιστον μια προσθήκη στο ρόστερ… -, προέκυψαν δύο υποψήφιοι.

Αναλυτικά εδώ

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 119.885 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.