ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ κόσμος, η υπέρβαση του Γιαννακόπουλου και οι απαντήσεις στο γήπεδο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ανταπόκριση του κόσμου στο PAO ALIVE και αναφέρεται στις μεταγραφές που έρχονται.

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ανταπόκριση του κόσμου στο PAO ALIVE και αναφέρεται στις μεταγραφές που έρχονται.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, είναι γνωστό, ότι βλέπει όλες τις ελπίδες του για την αναγέννηση της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την προοπτική του Βοτανικού. Γίνονται τα βήματα γρήγορα και σταθερά με στόχο το συντομότερο δυνατόν να πέσουν οι υπογραφές και να αρχίσει το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Αυτό που είναι ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟ και θέλω να σταθώ είναι στην ανταπόκριση, που έχει δείξει ο κόσμος από την ημέρα, που ανακοινώθηκαν οι λογαριασμοί και μπορεί ο κάθε φίλος της ομάδας να βοηθήσει την προσπάθεια, για να πάρει ο κόσμος την ομάδα στα χέρια του με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Διότι αυτό θα συμβεί. Ο κόσμος, που θα έχει βάλει χρήματα, θα αποφασίζει μέσω εκλογών ποιον θέλει στην διοίκηση της ομάδας .

Από την Πέμπτη που άνοιξαν οι λογαριασμοί μέχρι σήμερα ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κινητοποιηθεί για τα καλά και συνεχίζει να κινητοποιείται. Ο καθένας, ό, τι μπορεί, βάζει για να περάσει στην επόμενη ημέρα ο Παναθηναϊκός και να μην έχει ανάγκη κανέναν, για να ζήσει. Είμαι βέβαιος, ότι αυτός ο Παναθηναϊκός συναγερμός θα έχει και συνέχεια και όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότεροι θα βάζουν, ότι μπορούν . Λογικό είναι εξάλλου, όταν βλέπεις αυτά, που σου έχουν πει, ότι υλοποιούνται (επιτέλους μετά από χρόνια) και το γήπεδο είναι έτοιμο να γίνει, να θέλεις να γίνεις και εσύ μέρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας, για την ανάσταση του Παναθηναϊκού . Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι αυτή είναι και η τελευταία ευκαιρία και ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Και έχουν περάσει μόλις πέντε ημέρες, από τότε, που άνοιξαν οι λογαριασμοί.

Η μεταγραφή του Φριντέτ και το γεγονός, ότι μαζί με τον Καλάθη το ποσό των απολαβών τους ξεπερνούν το ποδοσφαιρικό μπάτζετ του Παναθηναϊκού δείχνει την υπέρβαση, που έχει κάνει ο Γιαννακόπουλος για την ομάδα μπάσκετ, την τρέλα του με τον Παναθηναϊκό και το τι θα ακολουθήσει αν και το ποδόσφαιρο αλλάξει χέρια.

*Κάτι αρχίζει να κινείται μεταγραφικά στο ποδόσφαιρο. Όλοι οι παίκτες, που θα έρθουν θα κριθούν στο γήπεδο, εμείς το μόνο, που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρίνουμε μία μεταγραφή, όταν ολοκληρώνεται με βάση το βιογραφικό της. Είναι θετικό, ότι ο Νταμπίζας και ο Δώνης έχουν αποφασίσει να έρθουν δύο στόπερ, διότι η ομάδα έχει ανάγκη και αριθμητικά, αλλά και ποιοτικά να προσθέσει δύο καλύτερους στόπερ, στους τρεις, που έχει τώρα . Φυσικά χρειάζεται επειγόντως και χαφ και ακραίους. Υπομονή και την ομάδα θα την δούμε τον Αύγουστο στο γήπεδο. Φυσικά θα την κρίνουμε με βάση το μικρό μπάτζετ που έχει για το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Διότι τον Παναθηναϊκό στο πραγματικό του μέγεθος δεν πρόκειται να τον δούμε με την νυν διοίκηση Αλαφούζου και αυτό το ξέρουν όλοι!

Exit mobile version