ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παρασκήνιο: Εκτοξεύθηκε το κόστος για Φριντέτ, σκρινάρει για ΟΣΦΠ ο Βασιλακόπουλος!

Η ημερομηνία έναρξης της Α1, η ημερομηνία άφιξης του Γιάννη στην Εθνική, η διαφορά Πρίντεζη-Μιλουτίνοφ, το κόστος «Καλάθη» για Φριντέτ κι ένα κουίζ για τον Παναθηναϊκό. Το Slam Dunk απόψε... ζεματάει!

Παρασκήνιο: Εκτοξεύθηκε το κόστος για Φριντέτ, σκρινάρει για ΟΣΦΠ ο Βασιλακόπουλος!

Η ημερομηνία έναρξης της Α1, η ημερομηνία άφιξης του Γιάννη στην Εθνική, η διαφορά Πρίντεζη-Μιλουτίνοφ, το κόστος «Καλάθη» για Φριντέτ κι ένα κουίζ για τον Παναθηναϊκό. Το Slam Dunk απόψε… ζεματάει!

*Είδατε τι παθαίνεις όταν δεν ξέρεις τα μονοπάτια της Α2; Δείτε πώς την πάτησε ο Γιαννακόπουλος. Αναφέρθηκε το πρωί στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με το Πευκοχώρι στην Α2, σωστά; Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Βλέπετε, η Ευρώπη Πευκοχωρίου υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική με δική της απόφαση. Στην Α2, όμως, συνεχίζουν άλλες παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο Αμύντας και ο Ερμής Αγιάς. Πάντως, όχι το Πευκοχώρι, με το οποίο οι Πειραιώτες μπορούν να συναντηθούν μόνο στο Κύπελλο.

Αναλυτικά εδώ

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.