Ο Τζίμερ Φριντέτ παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα “Πράσινη” και στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός τον έκανε να θέλει να γίνει κομμάτι της ομάδας, μέσω των προσπαθειών των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνου Παπαδόπουλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τους στόχους του αλλά και την παρέμβαση του Καλάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Φριντέτ:

Για το πως αποφάσισε να πει το “ναι” στον Παναθηναϊκό: «Είχα κάποιες πολύ καλές προτάσεις, ενώ ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Κίνα, Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για εμένα και στο παρελθόν, μίλησα με τον κ.Γιαννακόπουλο και τον κ.Μάνο, η προσέγγισή των οποίων ήταν εξαιρετική. Με έκαναν να θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας και κλείσαμε μία σπουδαία συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ της Ευρώπης».

Για τον κόσμο: «Είναι απίστευτοι. Μου έστελναν καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα μέσω των οποίων μου ζητούσαν να γίνω μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και φωτογραφίες με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο. Μου έδειξαν πόσο μεγάλο πάθος έχουν για την ομάδα τους. Φυσικά και είδα βίντεο στο youtube, είδα πολλά! Ο κόσμος ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ελπίζω να δικαιώσω τις υψηλές προσδοκίες! Έχω δουλέψει πολύ αυτό το καλοκαίρι για να γίνω καλύτερος. Αυτό που μετράει είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία να είμαι εγώ πετυχημένος αλλά η ομάδα».

Για την κουβέντα με τον Νικ Καλάθη: «Γνωρίζω τον Νικ, είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήμασταν νεότεροι. Είναι ένα σπουδαίο παιδί κι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος έκανε εκπληκτικά πράγματα στην Euroleague. Πριν υπογράψω μίλησα μαζί του για το ενδεχόμενο να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα, το μπάσκετ και φυσικά τον σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου