ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Κλείδωσε” δύο μεταγραφές ο Σάρας

Καλά τα νέα για τον Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Οι Τζοκ Λαντέιλ και Νάιτζελ Χέιζ θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στο Κάουνας για λογαριασμό της Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Σάρας είχε έρθει σε συμφωνία με τους δύο παίκτες, αλλά εκείνοι είχαν βάλει ΝΒΑ opt out όρο μέχρι τις 15 Ιουλίου. Από τη στιγμή που δεν βρήκαν συμβόλαιο στο ΝΒΑ μέχρι τις 15 Ιουλίου, την καταληκτική ημερομηνία, θα μεταβούν στην Ευρώπη για να παίξουν υπό τις οδηγίες του Γιασικεβίτσιους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.