ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κερδίζουν Φερονικέλι και Ντουντελάνζ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Κερδίζουν Φερονικέλι και Ντουντελάνζ!

Το πρόγραμμα της Τρίτης (16/07) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατέςπροτάσεις στοιχήματος για εσάς. Επαναληπτικοί αγώνες για τον 1ο Προκριματικό Γύρο στο Champions League και το Europa League κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας απόψε. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Δυνατοί εντός έδρας οι Κοσοβάροι

Στις 21:45, στο Στάδιο Φαντίλ Βόκρι της Πρίστινας, η Φερονικέλι υποδέχεται την ουαλική Νιου Σέιντς, στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου προκριματικού γύρου για το Champions League. Στον πρώτο αγώνα η Φερονικέλι επέστρεψε από την “κόλαση” καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει από 2-0 σε 2-2 με γκολ στο 89ο και 93ο λεπτό του αγώνα και από εκεί που θα είχε ν’ ανέβει ένα “βουνό” για τη ρεβάνς, είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Δικαιούταν ένα θετικό αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια Κοσόβου καθώς δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις. Εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ ισχυρή, όπου μετρά 10/11 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια! Οι Ουαλοί της Νιου Σέιντς είναι προφανώς απογοητευμένοι από την εξέλιξη του αγώνα και το γεγονός πως έχασαν μία χρυσή ευκαιρία να πάρουν σκορ πρόκρισης. Έχουν προβλήματα μακριά από τη χώρα τους, παραδοσιακά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επιλογή μας ο “άσος” της Φερονικέλι σε απόδοση 2.25.

Πιο έμπειρη ομάδα η Ντουντελάνζ

Στις 21:00, στο στάδιο MFA Centenary, η πρωταθλήτρια Μάλτας Βαλέτα υποδέχεται την νταμπλούχο Λουξεμβούργου Ντουντελάνζ στον επαναληπτικό του 2-2 για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League. Παρόμοια εξέλιξη είχε και αυτός ο αγώνας, καθώς οι γηπεδούχοι της Ντουντελάνζ προηγήθηκαν με 2-0 στο α’ ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη οι Μαλτέζοι ισοφάρισαν σε 2-2. Επαναπαύτηκαν στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι, δεν επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και “έμπλεξαν”. Η Ντουντελάνζ πέρσι κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, έχει σημαντική εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι ικανή να κατακτήσει την πρόκριση απόψε. Επιλογή μας το “διπλό” DNB σε απόδοση 2.05. Σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισοπαλία παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

“Ανοιχτό” παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα

Στις 21:30, στο Στάδιο Μλάντοστ, η ΟΦΚ Τίτογκραντ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον επαναληπτικό του 4-0 για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το ζευγάρι είχε εξ αρχής ξεκάθαρο φαβορί του Βούλγαρους, οι οποίοι το επιβεβαίωσαν με την επιβλητική τους νίκη με 4-0 στη Σόφια. Διαδικαστικού χαρακτήρα ο αποψινός αγώνας, αφού η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί και αναμένουμε τις δύο ομάδες να αγωνιστούν ανοιχτά και δίχως ιδιαίτερες σκοπιμότητες. Η ΟΦΚ θα κυνηγήσει μία νίκη γοήτρου και μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση του Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE