ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΣΗΚΩ Γίγαντα!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συσπείρωση των Παναθηναϊκών δυνάμεων που τείνουν για ν’ αλλάξουν την ιστορία του Συλλόγου και ξεκαθαρίζει πως πλέον δεν περισσεύει κανείς.

ΣΗΚΩ Γίγαντα!

Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα χαρακτηρισθούν οι μέρες που ζούμε από τους ιστορικούς του μέλλοντος και από τα παιδιά και τα εγγόνια μας, ωστόσο, αυτό που μπορούμε να πούμε με πάσα βεβαιότητα είναι πως οι στιγμές είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ. Από τη στάχτη, το απόλυτο μηδέν και τον σκοτεινό ορίζοντα όλα φαίνεται πως αλλάζουν και μαζί ετοιμάζονται ν’ αλλάξουν και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.