ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Φωτορεπορτάζ: Η προπόνηση στην Ολλανδία και οι… πράσινοι superman (pics)

Φωτορεπορτάζ: Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση στο Οστερμπεκ της Ολλανδίας.

Φωτορεπορτάζ: Η προπόνηση στην Ολλανδία και οι... πράσινοι superman (pics)

Φωτορεπορτάζ: Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση στο Οστερμπεκ της Ολλανδίας.

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Γιώργος Δώνης στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας. Μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις κατοχής μπάλας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ενδεκάδες και έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για τόσο για τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού στην ομάδα που είχε τη μπάλα όσο και στις αλληλοκαλύψεις και τις σωστές τοποθετήσεις της ομάδας που αμύνονταν. Στο κομμάτι της τακτικής έμεινε εκτός για λόγους προφύλαξης ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση και τις… εκτινάξεις των τερματοφυλάκων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.