ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ρανγκέλ στο panathinaikos24.gr: «Είμαι Παναθηναϊκός – Έτοιμος να τα δώσω όλα»!

Ο Λούκας Ρανγκέλ μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για τη μεγάλη του επιστροφή στο «τριφύλλι» και εκφράζει τη χαρά του με αυτήν την εξέλιξη.

Ρανγκέλ στο panathinaikos24.gr: «Είμαι Παναθηναϊκός – Έτοιμος να τα δώσω όλα»! | panathinaikos24.gr

Ο Λούκας Ρανγκέλ μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για τη μεγάλη του επιστροφή στο «τριφύλλι» και εκφράζει τη χαρά του με αυτήν την εξέλιξη.

Ο Λούκας Ρανγκέλ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, μετά την ανακοίνωση του Α.Ο και οι «πράσινοι» βάζουν ξανά στις τάξεις τους έναν σπουδαίο βολεϊμπολίστα και έναν… τρελό τύπο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός είχε αγωνιστεί στους «πράσινους» τη σεζόν 2016-2017 και θα φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου έχοντας αγωνιστεί σε Ρουμανία και Γαλλία στη διετία που μεσολάβησε από την προηγούμενη θητεία του  στο «τριφύλλι».

Μιλώντας αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, ο Ρανγκέλ έδειξε τη μεγάλη του χαρά που θα αγωνιστεί ξανά μπροστά στο πράσινο κοινό!

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος τόνισε:  «Είμαι πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ευχαριστώ όλους όσους με καλωσόρισαν από την πρώτη στιγμή και πάλι στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στον κόσμο: «Ανυπομονώ να παίξω και πάλι μπροστά στους αγαπημένους μου οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Οσο για το τι έχει να πει στους οπαδούς της ομάδας, είπε: «Έχω να πω ευχαριστώ πολύ. Για τη στήριξη και για το πώς με κάνουν να νιώθω πάντα σαν στο σπίτι μου. Είμαι Παναθηναϊκός και θα κάνω το καλύτερο  μέσα από την καρδιά μου από την αρχή μέχρι το τέλος».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close