ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίσημα στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Στους Μπακς θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν -μαζί με τον αδερφό του, Γιάννη- και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Επίσημα στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Παίκτη των Μπακς αποτελεί και επίσημα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανακοινώθηκε από τα «ελάφια» χωρίς να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Όπως αναμενόταν, ο 26χρονος φόργουορντ θα είναι του χρόνου συμπαίκτης με τον αδερφό του και MVP του περσινού πρωταθλήματος, διευρύνοντας την ελληνική παρουσία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, όπου είχε αγωνιστεί ξανά την περίοδο 2015-16, με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας, οι Μπακς δημοσίευσαν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στο ΝΒΑ, αλλά και το πρώτο του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.