ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία και μετά… στη Μινεσότα!

Υπέγραψε στην Αμερική πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Από τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία και μετά... στη Μινεσότα!

Ο Ρόμπιν Λουντ αποφάσισε να ανοίξει νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αποχώρησε το 2018 από τους πράσινους και στη συνέχεια μετέβη στην Ισπανία, παίζοντας για μία σεζόν στη Σπόρτινγκ Χιχόν. Έπειτα, πήρε την απόφαση να φύγει από την Ισπανία και να κάνει το νέο βήμα από τη μακρινή… Μινεσότα. Ο Λουντ ανακοινώθηκε από τον σύλλογο που αγωνίζεται στο MLS,  με τον προπονητή του, Άντριαν Χεθ, να αναφέρει: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης που προσπαθούσαμε να τον φέρουμε εδώ από την εποχή που έπαιζε στον Παναθηναϊκό, προτού πάει στην Ισπανία. Τον παρακολουθούσαμε στενά από τότε» .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.