ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πιο πιθανό από ποτέ του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό”

Ο Γκάιας Ζαχίντ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον “αέρα” του SuperSport FM 104, σχετικά με την υπόθεση του Γκάιας Ζαχίντ. Ο κ. Πετεβίνος αναφέρθηκε στο επίσημο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι το σενάριο της μεταγραφής του στο τριφύλλι είναι πιο πιθανό από ποτέ:

«Ο Ζαχίντ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει εκφράσει την πρόθεσή του να πάει σε άλλη ομάδα ως δανεικός για να αγωνίζεται. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι έχουμε επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού. Αυτό το σενάριο είναι πιο πιθανό από ποτέ. Την ίδια ώρα πρέπει να γίνουν και κάποια άλλα πράγματα για να επέλθει συμφωνία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...