ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπέντιλ: “Ευλογία η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό – Ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο ΟΑΚΑ”

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπεν Μπέντιλ μετά την ανακοίνωση του από τον Παναθηναϊκό.

Μπέντιλ:

Πριν από λίγη ώρα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την προσθήκη του Μπεν Μπέντιλ. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γκανέζος φόργουορντ/σέντερ ανέφερε τα εξής:

«Αποτελεί τεράστια τιμή και ευλογία για μένα που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ με την ιστορία και τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω να την ώρα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης και να μάθω πράγματα από τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό που προπονητής μου θα είναι και φέτος ο Αργύρης Πεδουλάκης. Δίπλα του έμαθα πολλά και βελτιώθηκα ως παίκτης. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι με επέλεξε. Ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και να βιώσω αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Υπόσχομαι πως θα δίνω καθημερινά του καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους γι’ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...