ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαχίντ: Έχει πρόταση από την Πάφο, θέλει Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν "παίζει" μόνος του στο θέμα του Ζαχίντ, αλλά έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Πιθανή η οριστικοποίηση του deal ακόμη και μέσα στη μέρα.

Ζαχίντ: Έχει πρόταση από την Πάφο, θέλει Παναθηναϊκό

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, με τους “πράσινους” να φουλάρουν για την απόκτησή του. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο να έρθει σε deal με το τριφύλλι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το πρωί της Τετάρτης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος τόνισε ότι το πιθανότερο σενάριο, είναι να δούμε τον Ζαχίντ στα πράσινα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής “παίζει” δυνατά για τον Παναθηναϊκό, αλλά το τριφύλλι δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που τον πολιορκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Ζαχίντ έχει καταθέσει πρόταση και η Πάφος, όμως ο Νορβηγός δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στην επιλογή των “πρασίνων”. Για την ακρίβεια, το θέμα του Ζαχίντ αναμένεται να τελειώσει ακόμη και μέσα στη μέρα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα ντυθεί στα πράσινα, αποτελώντας την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.