ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαχίντ: Έχει πρόταση από την Πάφο, θέλει Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν "παίζει" μόνος του στο θέμα του Ζαχίντ, αλλά έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Πιθανή η οριστικοποίηση του deal ακόμη και μέσα στη μέρα.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, με τους “πράσινους” να φουλάρουν για την απόκτησή του. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο να έρθει σε deal με το τριφύλλι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το πρωί της Τετάρτης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος τόνισε ότι το πιθανότερο σενάριο, είναι να δούμε τον Ζαχίντ στα πράσινα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής “παίζει” δυνατά για τον Παναθηναϊκό, αλλά το τριφύλλι δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που τον πολιορκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Ζαχίντ έχει καταθέσει πρόταση και η Πάφος, όμως ο Νορβηγός δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στην επιλογή των “πρασίνων”. Για την ακρίβεια, το θέμα του Ζαχίντ αναμένεται να τελειώσει ακόμη και μέσα στη μέρα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα ντυθεί στα πράσινα, αποτελώντας την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού.

Exit mobile version