ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λίλια Καρακασίδου για το τμήμα μπάσκετ γυναικών , την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λίλια  Καρακασίδου για το τμήμα μπάσκετ γυναικών, την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Η 18χρονη πλέι μέικερ με ύψος 1.65 προέρχεται από τις ακαδημίες του Φάρου Κερατσινίου, πέρασε στη μεγάλη ομάδα και αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας νεανίδων ,ενώ ήταν διεθνής και με την εθνική ομάδα κορασίδων.

Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της «γαλανόλευκης» στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ενώ πέρυσι ήταν πρώτη σκόρερ στον Νότιο όμιλο της Α2 Κατηγορίας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Καρακασίδου επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού . Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά και να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.