ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Ο Κολοβός, ο Ζαχίντ και το μεταγραφικό ντεμαράζ που έρχεται

Ο Διονύσης Δεσύλλας καταγράφει στο panathinaikos24.gr την Παναθηναϊκή επικαιρότητα και αναλύει τις επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού».

Ο Διονύσης Δεσύλλας καταγράφει στο panathinaikos24.gr την Παναθηναϊκή επικαιρότητα και αναλύει τις επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού».

Δημήτρης Κολοβός, λοιπόν. Εξαιρετική κίνηση και αυτό είναι κοινώς αποδεκτό. Ο Παναθηναϊκός με συντονισμένες κινήσεις απέκτησε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, διεθνή, σε ιδανική ηλικία (26) και με μεγάλο κίνητρο να αποδείξει πράγματα. Ο πρώην εξτρέμ της Ομόνοιας προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις με την Ομόνοια και πλέον είναι στο χέρι του να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο παίκτης ήταν εδώ και καιρό επιλογή Δώνη – Νταμπίζα. Ο ίδιος  ήθελε σαν τρελός να αγωνιστεί στο «τριφύλλι» γι αυτό και πίεζε για να μείνει ελεύθερος. Αφού έγιναν όλα σωστά και υπό άκρα μυστικότητα, οι «πράσινοι» τον έκαναν δικό τους. Ο Κολοβός θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Το θέμα Ζαχίντ δείχνει να βαδίζει προς θετικό φινάλε. Επί της ουσίας, όπως σας γράφαμε και χθες, Παναθηναϊκός και ΑΠΟΕΛ έχουν μια κοινή συνισταμένη και πλέον ο ποδοσφαιριστής καλείται να πάρει την οριστική του απόφαση.  Ο Νορβηγός άσος είχε πρόταση από την Πάφο, αλλά προτιμά Παναθηναϊκό και… Δώνη.  Εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας, η υπόθεση κλείνει και οι «πράσινοι» προχωρούν στη 2η τους μεταγραφή.

Στους στόπερ, τα δυο ονόματα Σένκεφελντ και Νούνιες παίζουν δυνατά. Ο πρώτος παραμένει ο μεγάλος στόχος. Για να το πούμε και λίγο πιο… λαϊκά, είναι η «καψούρα» των Νταμπίζα, Δώνη. Τον πιστεύουν πάρα πολύ και γι αυτό είναι σε αναμονή της απόφασης του Ολλανδού, ο οποίος έχει κι άλλες προτάσεις τις οποίες εξετάζει. Καμία συμφωνία δεν υπάρχει. Ούτε ο παίκτης είναι stand by.  Αυτός θα αποφασίσει για το μέλλον του…

Θα αποκτηθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Αμυντικός χαφ, επιθετικός, ενώ υπό προυποθέσεις μπορεί να έχουμε και κάποιες εξτρά κινήσεις, όπως στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και του δεξιού μπακ. Υπομονή να έχουμε όλοι μας και σιγά σιγά το παζλ ολοκληρώνεται για έναν Παναθηναϊκό που θέλει να είναι πιο ανταγωνιστικός και με περισσότερες ποιοτικές λύσεις τη νέα χρονιά.

Να είστε συντονισμένοι στο panathinaikos24.gr και σύντομα θα μάθετε όλες τις εξελίξεις για το… μεταγραφικό ντεμαράζ που έρχεται.

Υ.Γ: Απόψε θα πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα δοκιμάζει ο Γιώργος Δώνης. Φυσικά, ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή και δε θα δούμε νέα μεταγραφικά αποκτήματα, πλην του Κόναν, ο οποίος θα δοθεί, εκτός απροόπτου, δανεικός. Όπως και να’ χει, το δυνατό φιλικό με τη Φέγενορντ θα είναι ένα πρώτο… ξεσκούριασμα μετά τις αρκετές μέρες ποδοσφαιρικής αδράνειας.

Exit mobile version