Τέλος η απραξία, τέλος ο ύπνος. Ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να ξαναγίνει αυτός που είναι και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ταλαιπωρημένος εδώ και καιρό και… ξενερωμένος από όλα όσα έχουν γίνει, είναι σε λήθαργο. Είναι σε μια συνεχή ύπνωση. Άδειος, κενός, δίχως αντοχές, δίχως αντιδράσεις. Βλέπει τον Σύλλογο να μικραίνει και νιώθει ανήμπορος να κάνει κάτι. Το έχουμε τονίσει ξανά: Είναι χειρότερο το άδειασμα, από την αντίδραση (σε υγιή πάντα πλαίσια). Το άδειασμα οδηγεί και στην απραξία. Σε μια τέτοια κατάσταση βρίσκεται εδώ και καιρό ο κόσμος της ομάδας.

Ηρθε η ώρα να ξυπνήσουν όλοι. Ηρθε η ώρα ο Σύλλογος και ο κόσμος του να σηκωθούν ξανά. Ηρθε η ώρα για τη μεγάλη ανάσταση. Για τη μεγάλη επιστροφή σε κάθε επίπεδο. Ηρθε η ώρα ο πράσινος γίγαντας να βγει από τη λήθη, να σηκωθεί και και να περπατήσει. Να σταθεί ξανά στα πόδια του και να στρέψει το βλέμμα του στην κορυφή.

Στη μεγάλη προσπάθεια, στη μεγάλη μάχη, δεν περισσεύει κανένας. Όλα τα λάθη του παρελθόντος, όλες οι αστοχίες, οι διαφωνίες, οι κόντρες, πρέπει να μείνουν πίσω. Τώρα, μετράνε οι πράξεις και ο μεγάλος στόχος για το μέλλον.

Αύριο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσιάζει το PAO ALIVE. Πλέον, μπαίνουμε για τα καλά στην τελική ευθεία για τη διάσωση του Παναθηναϊκού και τη δημιουργία μιας σύγχρονης και καταπράσινης Παναθηναϊκής Πολιτείας στον Βοτανικό. Είναι χρέος όλων μας να σταθούμε δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια. Όχι με λόγια, όχι με ευχές. Αλλά με πράξεις. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Παναθηναϊκός είμαστε! Πάμε να το δείξουμε, πάμε να σηκώσουμε στα πόδια του τον πράσινο γίγαντα!

Panathinaikos24.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου