ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εδώ θα δείτε τα δύο επόμενα φιλικά του Παναθηναϊκού

Το κανάλι που θα μεταδώσει τις δύο επόμενες φιλικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού.

Εδώ θα δείτε τα δύο επόμενα φιλικά του Παναθηναϊκού

Πριν από λίγη ώρα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο του φιλικό τεστ, επικρατώντας με 3-0 της Φέγενορντ στο “Ντε Κάιπ”. Η αναμέτρηση μεταδόθηκε από το NovaSports 1, με το συνδρομητικό δίκτυο να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής και των δύο επόμενων αναμετρήσεων της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Οι “πράσινοι” θα παίξουν το Σάββατο κόντρα στη Μπέερσοτ (20/7, 19:00), ενώ τη Δευτέρα (22/7) στις 20:00 θα παίξουν με τον Άγιαξ. Οι δύο αυτές φιλικές αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από τη συχνότητα της Nova.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.