ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύριο το ραντεβού των ομάδων εργασίας για το γήπεδο

Τρέχουν οι εξελίξεις για το θέμα του Βοτανικού. Αύριο η συνάντηση στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη.

Αύριο το ραντεβού των ομάδων εργασίας για το γήπεδο

Οι εξελίξεις για το πρότζεκτ του Βοτανικού τρέχουν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του paoalive.gr, ότι αύριο, Παρασκευή, θα λάβει χώρα συνάντηση των ομάδων εργασίας που έχουν συγκροτηθεί. Η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του νέου δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη στις 11 το πρωί.

«Αύριο είναι η πρώτη σύσκεψη των ομάδων εργασίας με το Δήμο. Θα δουλέψουμε όλο το καλοκαίρι, δε θα φύγει κανείς, εκτός από μερικές ημέρες. Πιστεύω ότι θα έχουμε καταλήξει άμεσα στο ποιο είναι το καλύτερο πλάνο για να προχωρήσουμε. Μέσα Σεπτεμβρίου θα καταλήξουμε στο σχήμα και θα ζητήσουμε έγγραφες δεσμεύσεις», ανέφερε σχετικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.