ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Europa League!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Europa League!

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/07) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Φουλ πρόγραμμα στον 1ο Προκριματικό Γύρο του Europa League με 43 επαναληπτικούς αγώνες! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η bet365.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Με τάση για πολλά γκολ

Στις 21:45, στο Ντομζάλε της Σλοβενίας, η τοπική ομωνυμη ομάδα υποδέχεται την Μπαλζάν από τη Μάλτα στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου για το Europa League. Στη Μάλτα η Ντομζάλε κατάφερε να ανατρέψει το σκορ παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω (2-1 στο ημίχρονο) και 3-2 στο 56’ και με το τελικό 3-4 πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση. Πάνω-κάτω το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, αμφότεροι σύλλογοι έχουν την τάση σε παιχνίδια με μεγάλα σκορ. Η Ντομζάλε την Κυριακή έφερε 2-2 εντός έδρας απέναντι στη Ρουντάρ για το πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας τις επιθετικές της αρέτές αλλά και τα αμυντικά της κενά. Η Μπαλζάν οφείλει να ρισκάρει αν θέλει να κυνηγήσει την ανατροπή απόψε και αναμένουμε ένα ακόμη παιχνίδι με πολλά γκολ και σκοράρισμα εκατέρωθεν. Επομένως, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Θα ρισκάρουν οι γηπεδούχοι

Στις 20:00, στο Χινσέστι της Μολδαβίας θα κληθεί να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα η ΑΕΚ Λάρνακας, απέναντι στη γηπεδούχο Πετροκούμπ. Στην αναμέτρηση της Κύπρου μία βδομάδα πριν, το σκορ άνοιξε για την ΑΕΚ μόλις στο 3ο λεπτό ο Χεβέλ, αλλά στη συνέχεια παρά τις ευκαιρίες αμφότερων ομάδων δεν επιτεύχθηκε κάποιο άλλο τέρμα. Απόψε οι Μολδαβοί θα αναγκαστούν να ρισκάρουν για να πάρουν την πρόκριση και η ΑΕΚ Λάρνακας αναμένεται να βρει χώρους στις αντεπιθέσεις. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Μπορεί η Ζαλγκίρις

Στις 20:00, στο Στάδιο LFF του Βίλνιους, η τοπική Ζαλγκίρις υποδέχεται την Χόνβεντ από την Ουγγαρία στον επαναληπτικό αγώνα του 3-1. Την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουδαπέστη η Ζαλγκίρις αδικήθηκε από τελικό σκορ, καθώς ήταν αρκετά επικίνδυνη στην επίθεση και θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού στις εγχώριες διοργανώσεις μετρά 6 σερί νίκες και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή του λιθουανικού πρωταθλήματος. Απόψε στην έδρα της αναμένεται να είναι ορμητική και έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να πάρει αρχικά τη νίκη και γιατί όχι και την πρόκριση. Επιλογή μας ο “άσος” της Ζαλγκίρις σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...