ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παροξυσμός: Πάνω από 20.000 ευρώ σε τρεις ώρες στο PAO Alive

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού κινείται δυναμικά και ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Παροξυσμός: Πάνω από 20.000 ευρώ σε τρεις ώρες στο PAO Alive

Το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας την πλατφόρμα του PAO Alive, από την οποία μπορούν να κατατεθούν χρήματα για το πρότζεκτ σωτηρίας του συλλόγου ηλεκτρονικά. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα paoalive.gr υπάρχει και πλαίσιο το οποίο παρουσιάζει τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποσό αγγίζει τις 237.000 ευρώ. Κατά την παρουσίαση της πλατφόρμας, το αναγραφόμενο ποσό έφτανε τα 213.500 ευρώ. Μέσα σε λίγες ώρες, έχουν μαζευτεί πάνω από 20.000 ευρώ για τον σκοπό του PAO Alive, δείγμα της κινητοποίησης που υπάρχει στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το όλο εγχείρημα, κάτι που υπογράμμισε μάλιστα στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.