Η παρουσίαση της επίσημης πλατφόρμας στήριξης του εγχειρήματος Pao Alive (paoalive.gr) έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης (18/7) στην Αίθουσα Τύπου Α’ του Ολυμπιακού Σταδίου.

O πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Νίκος Καπνουλάς, παρέθεσαν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους οι φίλοι του Συλλόγου μπορούν συνεισφέρουν εμπράκτως στην προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας!

Το paoalive.gr, που βρίσκεται πλέον στον «αέρα», είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε προκειμένου να διευκολύνει τους φίλους του Συλλόγου να συμβάλουν στο εγχείρημα, εύκολα και πάνω απ’ όλα με διαφανή τρόπο και γι’ αυτό το λόγο παντού στο site υπάρχει μετρητής μέσω του οποίου άπαντες μπορούν να δουν την πορεία της προσπάθειας.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέροντας:

«Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ, όπου θα παρουσιάσουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού τους τρόπους ενίσχυσης του οράματος για έναν αυτόνομο, αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτοδύναμο Παναθηναϊκό.

Όπως είχα αναφέρει και στην προ ημερών συνέντευξη Τύπου, ήταν προγραμματισμένο προτού ξεκινήσει η διαδικασία ενίσχυσης από τους φίλους της ομάδας, να έχουμε εξασφαλίσει τις έγγραφες δεσμεύσεις για την θωράκιση του Βοτανικού, τόσο σε επίπεδο χρηματοδότησης, όσο και της νομικής θωράκισης του έργου, διότι όλοι γνωρίζουμε πως στην χώρα που ζούμε οι προφορικές δεσμεύσεις των πολιτικών δεν έχουν καμία αξία, οι έγγραφες έχουν.

Λόγω, όμως, της πρωτόγνωρης ανταπόκρισης του κόσμου αλλά  και της επιθυμίας του να συνδράμει άμεσα στο όραμα για την επιβίωση του Συλλόγου, επισπεύσαμε τις διαδικασίες και για αυτό τον λόγο βρισκόμαστε εδώ σήμερα.

Είναι πραγματικά συγκινητικό το γεγονός ότι μόλις σε 2-3 μέρες έχει μαζευτεί ένα εξαψήφιο ποσό χωρίς καν να έχουν κινητοποιηθεί ακόμα οι πιο εύρωστοι οικονομικά Παναθηναϊκοί, τα μεγάλα πορτοφόλια. Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, στελέχη επιχειρήσεως, άνθρωποι του Συλλόγου που έχουν περάσει και έχουν γευτεί τις χρυσές στιγμές. Είμαι βέβαιος πως όλοι αυτοί θα συμμετέχουν άμεσα στην προσπάθεια.

Στο σημείο αυτό θέλω να σας συστήσω και να δώσω τον λόγο στον επιχειρησιακό διευθυντή του Παναθηναϊκού και υπεύθυνο για το πρότζεκτ αυτό κ. Νίκο Καπνουλά να σας εξηγήσει τους τρόπους λειτουργίας της πλατφόρμας».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Νίκος Καπνουλάς, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τον τρόπο συνεισφοράς στην προσπάθεια του PAO ALIVE μέσω της επίσημης πλατφόρμας του εγχειρήματος, του paoalive.gr:

«Ας  δούμε το πως θα κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μας ζωντανό. Ο λόγος που φτιάχτηκε αυτό το σάιτ είναι να διευκολύνει τον κόσμο να μπορεί να ενισχύσει οικονομικά αυτό το εγχείρημα και θέλουμε να το χαρακτηρίζει η διαφάνεια.

Για αυτό τον λόγο σαν πρώτη εικόνα που βλέπετε στο σάιτ και ένα σημαντικό κομμάτι του είναι ο μετρητής, ο οποίος βρίσκεται στο πάνω μέρος. Εκεί μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε το που ακριβώς βρισκόμαστε και πόσο κοντά είμαστε στον στόχο.

Το επόμενο βήμα και η βασική σελίδα είναι πως κάποιος μπορεί να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια. Έχουμε τέσσερις επιλογές. Η πρώτη είναι η online διαδικασία. Είναι μια εύκολη διαδικασία και στην πραγματικότητα χρειάζεται μόνο όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο e mail και γίνεται η κατάθεση του ποσού.

Επίσης, υπάρχει η επιλογή κάποιος που θέλει να βάλει πάνω από 50 ευρώ να μπορεί ταυτόχρονα να γίνεται και μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Εκεί θα χρειαστούν κάποια παραπάνω στοιχεία.

Θα σας απαντήσω και σε κάποιες ερωτήσεις που μας έχουν γίνει:

Μπορεί κάποιος να συνδράμει παραπάνω από μια φορά;

Η απάντηση είναι ναι όσες φορές θέλει.

Υπάρχουν άτοκες δόσεις;

Ναι, υπάρχουν μέχρι έξι άτοκες δόσεις από τη στιγμή που η κατάθεση είναι πάνω από 100 ευρώ.

Πάμε στην επόμενη επιλογή ενίσχυσης, που είναι οι  τέσσερις τραπεζικοί λογαριασμοί. Κάνουμε πιο εύκολο το έργο του κόσμου βάζοντας και το web banking δίπλα. Άρα, κάποιος που χρησιμοποιεί το web banking μπορεί να κάνει τη διαδικασία πιο εύκολα.

Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι ο μοναδικός δικαιούχος αυτών των λογαριασμών είναι ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος.

Στα φυσικά μέρη, έχουμε τα εκδοτήρια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στη Θύρα 10  (Δευτέρα ως Παρασκευή 10-6μ.μ.) και όταν αρχίσουν οι αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού από τις επίσημες μπουτίκ μέσα στο γήπεδο.

Το τελευταίο κομμάτι είναι το τηλεφωνικό μας κέντρο, όπου δεχόμαστε εκατοντάδες τηλεφωνήματα καθημερινά. Όποιος δεν είναι εξοικειωμένος με το ίντερνετ και του είναι δύσκολο να πάει σε κάποιο φυσικό μέρος, η διαδικασία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, μόνο με την κάρτα του.

Συνεχίζοντας, μέσα στο paoalive.gr υπάρχει το κομμάτι «Υποστηρικτές μας» και οποιοσδήποτε βάζει λεφτά προστίθεται στον μετρητή το ποσό που έχει κατατεθεί.

Υπάρχουν ποσά που δεν έχουν ονόματα δίπλα και αυτό είναι λόγω προσωπικών δεδομένων.
Κάποιος που έχει κάνει κατάθεση στην τράπεζα, δεν μπορούμε να βάλουμε το όνομα του εκτός αν θέλει ο ίδιος να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα και να το προσθέσουμε.

Επίσης, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες (Mega supporter, Premium Supporter) οι οποίες αναφέρονται στο paoalive.gr.

Ουσιαστικά αυτός που θέλει να βοηθήσει δεν περιμένει κάτι πίσω, απλά θέλει το όνειρο όλων μας να πραγματοποιηθεί.  Όμως, όλοι όσοι ενισχύουν οικονομικά, καταρχάς θα μπουν στην χρυσή βίβλο του Παναθηναϊκού που θα είναι στο μουσείο μας στον Βοτανικό και από κάποια ποσά και πάνω έχουμε αποφασίσει ότι στην ουσία θα υπάρχει μια συμβολική αναγνώριση, που θα πάρει τον χώρο της στο νέο μας γήπεδο.

Στο paoalive.gr υπάρχει ενότητα συχνές ερωτήσεις, οι οποίες καταγράφονται από τα ερωτήματα σας στο τηλεφωνικό κέντρο και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να βοηθάμε τον χρήστη που μπαίνει από το ίντερνετ.

Το επίσημο κανάλι οικονομικής ενίσχυσης από σήμερα είναι το paoalive.gr και οι τρόποι που αναφέρει μέσα. Δεν έχουμε δώσει σε κανέναν την άδεια να εισπράττει για εμάς ,ειδικά μετρητά είτε με την μορφή εισφορών κουπονιών ή αποδείξεων. Μόνο από το σάιτ paoalive.gr  ενημερώνεστε για νέους τρόπους ενίσχυσης.

Αυτό το λέω γιατί δεν θέλουμε κανείς να πέσει θύμα κερδοσκόπων οι οποίοι θα βλάψουν και οικονομικά τον κόσμο και θα χαλάσουν την γενική εικόνα. Στο παρελθόν βρέθηκαν διάφοροι με ψεύτικα κουπόνια για αυτό και λέμε στον κόσμο να μπαίνει στο σάιτ.

Τέλος, από Σεπτέμβριο θα σας ανακοινωθούν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα με νέες ενέργειες σε περιφέρεια αλλά και εκτός Ελλάδας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου