ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φριντέτ: «Ξετρελάθηκα βλέποντας τον Παναθηναϊκό στο YouTube»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Τζίμερ Φριντέτ.

Φριντέτ: «Ξετρελάθηκα βλέποντας τον Παναθηναϊκό στο YouTube»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Τζίμερ Φριντέτ.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε ο Φριντέτ στην ιστοσελίδα gazzetta.gr:

– Τελικά πώς και αποφάσισες να αποδεχθείς την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Από τον Παναθηναϊκό επικοινωνούσαν συνέχεια μαζί μου για κάποια χρόνια και μου έδειχναν ότι με ήθελαν στην ομάδα τους. Φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή και η ιδανική χρονιά για να μπορέσω να έρθω στην Αθήνα. Λατρεύω την ατμόσφαιρα στα εντός έδρας ματς και θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να τα πάει καλά, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην EuroLeague.»

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Παρόλα αυτά είχες φέτος την ευκαιρία να δοκιμάσεις να βρεθείς ξανά στο ΝΒΑ μέσω του Summer League. Όμως ακύρωσες τη συμμετοχή σου. Θεωρείς ότι τελείωσε το κεφάλαιο ΝΒΑ για σένα;

«Αποφάσισα να αφήσω το Summer League διότι πήρα στα χέρια μου κάποιες εξαιρετικές προτάσεις εκτός ΗΠΑ. Προτάσεις που δεν γινόταν να απορρίψω σε αυτήν την φάση της καριέρας μου. Το να έρθω στον Παναθηναϊκό ήταν η καλύτερη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου.»

– Τι να περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού από εσένα στο παρκέ;

«Μου αρέσει να παίζω γρήγορο μπάσκετ, σε υψηλό ρυθμό, αρκετά σκληρά και να σουτάρω. Θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει σε όλα τα ματς.»

– Έχεις μπει στην διαδικασία να δεις κάποιο ματς της νέας σου από το youtube;

«Ναι! Έχω δει κάποια παιχνίδια στο YouTube αλλά και τα όσα μου έχουν στείλει οι φίλοι της ομάδας στο Instagram! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίζω για αυτούς τους εκπληκτικούς φιλάθλους και σε αυτήν την τρελή ατμόσφαιρα! Αγάπησα τους φίλους του Παναθηναϊκού. Συνήθως είμαι πιο κοντρολαρισμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα και δεν παρασύρομαι από τους οπαδούς, αλλά από την άλλη θα μου άρεσε πολύ αυτή η επαφή με τον κόσμο. Τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όσο και μετά. Και αν υπάρχουν στιγμές με αλλαγές στο momentum θα μου άρεσε πολύ να… γνωρίσω τους φιλάθλους ακόμα περισσότερο!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...