ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μακέντα θέλει να μείνει

Η περίπτωση Μακέντα και η ενδεχόμενη πώλησή του θα απασχολήσει ξανά. Το βέβαιο είναι ότι ο Ιταλός θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μακέντα θέλει να μείνει

Η περίπτωση Μακέντα και η ενδεχόμενη πώλησή του θα απασχολήσει ξανά. Το βέβαιο είναι ότι ο Ιταλός θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής έχει απασχολήσει ομάδες από Τουρκία και αραβικές χώρες. Είναι, μάλιστα, εξαιρετικά πιθανό να “σκάσει” νέα πρόταση στο “τριφύλλι” για τον παίκτη, που κάποιοι πέρυσι τον αποκαλούσαν… τελειωμένο, αλλά αποδεικνύεται το αντίθετο από τους νόμους της αγοράς. Το τι θα κάνει σε περίπτωση νέας πρότασης η ομάδα είναι κάτι που θα περιμένουμε να τον δούμε. Πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι οι “πράσινοι” θέλουν τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ για να μπουν σε διαδικασία συζήτησης πώλησης του βασικού τους σέντερ φορ. Με λιγότερα, δεν το κουβεντιάζουν…

Ο “Κίκο”, πάντως, θέλει να μείνει στο “τριφύλλι”, εκτός κι αν του έρθει μια πρόταση με συμβόλαιο πολύ υψηλό. Ο Ιταλός περνάει καλά στη χώρα μας και θέλει να συνεχίσει και τη νέα χρονιά για να δείξει ακόμη περισσότερα απ’ ότι την πρώτη, κατά την οποία το πρόσημο ήταν θετικό. Το τι θα συμβεί, θα το δείξει ο χρόνος. Είναι, πάντως, ένα όνομα που αναμένεται να απασχολήσει ξανά ομάδες από τις γειτονικές χώρες…

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...