ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένει ανοιχτό του Σένκεφελντ

Δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό το θέμα Σένκεφελντ.

Παραμένει ανοιχτό του Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι από τα ονόματα που έχουν τεθεί στην κορυφή της λίστας του Δώνη και του Νταμπίζα για την άμυνα. Τις προηγούμενες ημέρες, φάνηκε ότι το τριφύλλι έφτασε πολύ κοντά στο να “κλειδώσει” το θέμα, αλλά μία πρόταση από σύλλογο της Τουρκίας κόντεψε να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Η πρόταση αυτή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν υψηλότερη από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού και τα δεδομένα έδειχναν πως η περίπτωση του Ολλανδού έχει χαθεί για τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της “Πράσινης”, η υπόθεση Σένκεφελντ δεν έχει χαθεί για τον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του την πρόταση του τριφυλλιού αλλά και άλλων συλλόγων και ουσιαστικά θα κληθεί να αποφασίσει για το ποια θα επιλέξει. Οι επόμενες δύο ημέρες θα είναι κρίσιμες για το θέμα και με το πέρας αυτών θα φανεί το εάν ο Σένκεφελντ θα επιλέξει την Αθήνα, ή όχι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...