ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ "τρέχει" τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ, με στόχο να έρθει στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό.

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκαγιάς Ζαχίντ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να φορέσει τα πράσινα και πιέζει ώστε να επιτευχθεί συμφωνία για τον δανεισμό του από τον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ζαχίντ έχει ρίξει τις απαιτήσεις του όσον αφορά τις απολαβές του, με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να έχει τη δυνατότητα να καλύψει μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές.

Από την πλευρά τους, οι Κύπριοι θέλουν να βάλουν στο “τραπέζι” και την υποχρεωτική οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που ο 25χρονος κάνει καλή σεζόν στην Ελλάδα. Η απαίτηση αυτή βρίσκεται υπό συζήτηση, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η υπόθεση οδεύει προς το κλείσιμό της, με τον Ζαχίντ να ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα, ώστε να κλείσει το θέμα και να φορέσει τα πράσινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.