ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανάλυση: Η… πρώτη με τα πράσινα για Κονάν – Κολοβό

Οι Κονάν και Κολοβός πραγματοποίησαν την πρώτη τους ανεπίσημη εμφάνιση με τη φανέλα των πρασίνων.

Ανάλυση: Η... πρώτη με τα πράσινα για Κονάν - Κολοβό

Ο Παναθηναϊκός σήμερα γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπίρσχοτ . Οι πράσινοι δεν ήταν καλοί, γεγονός που είναι λογικό μιας και για 61 λεπτά αγωνίστηκαν πολλοί νέοι.

Από το 61΄ και μετά μπήκαν οι πιο έμπειροι, οι οποίοι παρότι είχαν την διάθεση να πιέσουν, δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι ουσιαστικό.

Στο 61ο λεπτό έκαναν και το ανεπίσημο ντεμπούτο τους τα δύο νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, δηλαδή οι Δημήτρης Κολοβός και Κρίστιαν Κονάν.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δημήτρης Κολοβός μπήκε και αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της πράσινης επίθεσης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έδειξε διάθεση, έτρεξε, αλλά θέλει χρόνο ώστε να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και να ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα.

Από την άλλη ο Κρίστιαν Κονάν, ο οποίος αγωνίστηκε στη θέση του σέντερ φορ, έτρεξε αρκετά, αλλά δεν πήρε πάσες από τους συμπαίκτες, γεγονός που εξηγεί το γιατί δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο έδειξαν διάθεση να προσφέρουν, ανεξάρτητα φυσικά με το αποτέλεσμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.