ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Γι’ αυτό ο Δώνης θέλει τον Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό”

Ο λόγος που ο Γιώργος Δώνης θέλει τον παίκτη στα πράσινα.

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του Γκαγιάς Ζαχίντ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με την ολοκλήρωση του deal με τον ΑΠΟΕΛ να αποτελεί θέμα ημερών. Πρόκειται για μια μεταγραφή την οποία περιμένει πως και πως ο Γιώργος Δώνης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Sportday. Ο λόγος για τον οποίον ο κόουτς του Παναθηναϊκού ξεχώρισε το όνομα του 25χρονου ποδοσφαιριστή και θέλει να τον ντύσει στα πράσινα, είναι πως με την παρουσία του στην ενδεκάδα μπορεί να φέρει το “κάτι παραπάνω” όσον αφορά τη δημιουργία.

Ο Δώνης ήθελε έναν παίκτη ο οποίος είναι ικανός να κάνει την “απρόβλεπτη” ενέργεια εντός γηπέδου και να αλλάξει τον ρου μιας φάσης, η και ολόκληρου του ματς. Κάτι που σε μεγάλο ποσοστό έλειπε από το περσινό ρόστερ. Παράλληλα, ο Ζαχίντ αναμένεται να βοηθήσει αρκετά και στο κράτημα της μπάλας, καθώς του αρέσει να δημιουργεί επιθέσεις, ανοίγοντας διαδρόμους για άλλους παίκτες, αλλά και να πατά στην αντίπαλη περιοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.