ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιλι: «Είναι τιμή να είμαι μέρος ενό τόσο σεβαστού και ιστορικού συλλόγου» (vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα βίντεο με δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα Τζέικομπ Ουάιλι.

Ουάιλι: «Είναι τιμή να είμαι μέρος ενό τόσο σεβαστού και ιστορικού συλλόγου» (vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλωσόρισε τον Τζέικομπ Ουάιλι, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με δηλώσεις του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού. Είμαι ο Τζέικομπ Ουάιλι. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πρόσφατα υπέγραψα στην ομάδα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη την υποστήριξή σας και το γεγονός ότι με προσεγγίσατε και με κάνατε να αισθάνομαι ευπρόσδεκτος. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος μιας τόσο αξιοσέβαστης και ιστορικής ομάδας. Εγώ και η οικογένειά μου ανυπομονούμε να έρθουμε στην Αθήνα για να ξεκινήσω δουλειά και να διεκδικήσουμε τίτλους. Ευχαριστώ και πάλι όλους για την υποστήριξη. Τα λέμε πολύ σύντομα»

https://twitter.com/paobcgr/status/1152879796558401537

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.