ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνει ακόμη ένα στόπερ ο Παναθηναϊκός – Στα υπ’όψιν ο Μαυροπάνος

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Ζοάο Νούνιες, με τους "πράσινους" να τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις, έχοντας ως στόχο ακόμα μία μεταγραφή για την άμυνα.

Ψάχνει ακόμη ένα στόπερ ο Παναθηναϊκός - Στα υπ'όψιν ο Μαυροπάνος

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στη νέα εβδομάδα με ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, οι πράσινοι ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον 23χρονο Πορτογάλο αμυντικό, Ζοάο Νούνιες, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Πολωνία για λογαριασμό της Λέγκια Γκντανσκ.

Η μεταγραφή του Ζοάο Νούνιες φέρνει τους «πράσινους» ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους, που ήταν η ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, δεδομένου του ότι μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, οι αποχωρήσει στην εν λόγω γραμμή ήταν αρκετές. Ωστόσο, η μεταγραφή του Νούνιες δεν θα είναι η μοναδική στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού.

Οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν συμφωνήσει ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη μια μεταγραφή στην άμυνα, με τη Sportday να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα όνομα που έχει ακουστεί αρκετές φορές για τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν. Ο λόγος για τον νεαρό Έλληνα αμυντικό της Άρσεναλ, Ντίνο Μαυροπάνο. Ο Μαυροπάνος θα μπορούσε να απασχολήσει εκ νέου τον Παναθηναϊκό, που ποτέ δεν έπαψε να τον παρακολουθεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ροτέισον της πρώτης ομάδας, με τον Ουνάι Έμερι να έχει δώσει εντολή ώστε να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να ελαφρύνει το ρόστερ και να δοκιμαστεί αλλού, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μένει να φανεί εάν η περίπτωση Μαυροπάνου, που βρίσκεται στα υπ’όψιν του Παναθηναϊκού, λάβει… μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.