ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός για Ουέσλι Τζόνσον

Ο Παναθηναϊκός πάει για νέο "μπαμ" από το ΝΒΑ, μετά την απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ, με τον Ουέσλι Τζόνσον να είναι ο εκλεκτός των νταμπλούχων Ελλάδος.

Παναθηναϊκός για Ουέσλι Τζόνσον

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ουέσλι Τζόνσον βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με το δημοσίευμα της Live Sport να αναφέρει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 32χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ύψους 1 εκατομμυρίων δολαρίων για συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Τζόνσον έχει μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ, καταγράφοντας 609 συμμετοχές στον “μαγικό κόσμο” με τους Τίμπεργουλβς, τους Σανς, τους Λέικερς, τους Κλίπερς και τους Ουίζαρντς, με μέσο όρο 7 πόντων και 3.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, σε 22.1 λεπτά συμμετοχής.

Ο 32χρονος παίκτης είναι “πολυεργαλείο” καθώς μπορεί να παίξει από τη θέση “2” έως -υπό προϋποθέσεις- στη θέση “4”. Διακρίνεται για το εξαιρετικό του σουτ με έφεση στο τρίποντο και στα τελειώματα με drive.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...