ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το σπουδαιότερο ματς της προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα (20:00) κόντρα σε μία ομάδα που ξέρει καλά και σε μία πόλη που του φέρνει εξαιρετικές αναμνήσεις. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δίνει απόψε το σπουδαιότερο παιχνίδι της προετοιμασίας, κόντρα στην ομάδα όπου πέρσι κατέπληξε τους πάντες με την πορεία της στο Champions League.

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το σπουδαιότερο ματς της προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε την πιο σημαντική “μάχη” του καλοκαιριού, αντιμετωπίζοντας τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ (20:00). Το τρίτο φιλικό των “πρασίνων”, έπειτα από αυτά με τη Φέγενορντ και τη Μπίρσχοτ, θα είναι και το πιο σημαντικό, καθώς απέναντι από την ομάδα του Δώνη θα παραταχθεί η ομάδα που πέρσι κατέπληξε τα πλήθη με την πορεία της στο Champions League.

Παράλληλα, ο “Αίαντας” αποτελεί παλιό γνωστό του Παναθηναϊκού, που έχει συνδέσει τις δύο μεγαλύτερες πορείες του στην Ευρώπη με την ολλανδική ομάδα, όπου και τις δύο φορές (1971, 1996), αντιμετώπισε σε τελικό και ημιτελικό αντίστοιχα.

Το αποψινό ματς θα έχει ιστορικό χαρακτήρα και θα φέρει αναμνήσεις από τα παλιά. Στην εξέδρα θα επικρατεί μια γιορτή, καθώς οι οπαδοί του Άγιαξ και του τριφυλλιού θα καθίσουν στο ίδιο πέταλο. Από αγωνιστικής άποψης, ο Γιώργος Δώνης θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών του αλλά και την αντίδρασή τους κόντρα σε μια φύσει επιθετική ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports 1, με το Panathinaikos24.gr να καλύπτει το ματς με LIVE σχολιασμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.