ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ασταμάτητη η ομάδα των Καλάθη, Τζέιμς, Λοτζέσκι – Ακόμη πιο κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια (vid)

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζέιμς, στα προημιτελικά η ομάδα των τριών παικτών που έχει συνυπάρξει και στον Παναθηναϊκό.

Ασταμάτητη η ομάδα των Καλάθη, Τζέιμς, Λοτζέσκι - Ακόμη πιο κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια (vid)

Δεν σταματάει πουθενά η Team Hines, η οποία προκρίθηκε στον προημιτελικό του TBT Tournament, με τη νικήτρια ομάδα να μοιράζεται το έπαθλο των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ομάδα του Χάινς, στην οποία παίζουν οι Καλάθης, Λοτζέσκι και Τζέιμς, επικράτησε της αντίστοιχης του Κρις Πολ (είναι ο προπονητής της) με 73-68, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έβαλε 23 πόντους αλλά και τους οκτώ τελευταίους, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην πρόκριση.

Ο Λοτζέσκι δεν ήταν σε καλή βραδιά (3 πόντοι με 1/3 σουτ), ενώ ο Καλάθης έκανε… τα πάντα, με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικ δε θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στην τελική φάση γιατί θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Μουντομπάσκετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.