ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Οριστικό: Στα πράσινα ο Τζόνσον (Pic)

Ο Ουέσλι Τζόνσον θα φοράει την πράσινη φανέλα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον ανακοινώνει. Έστειλε υπογεγραμμένα τα συμβόλαια ο παίκτης.

Οριστικό: Στα πράσινα ο Τζόνσον (Pic)

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός πυροδότησε τη βόμβα Ουέσλι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το έκανε επίσημο! Ο Ουέσλι Τζόνσον τη νέα σεζόν θα φοράει τα πράσινα! Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον καλωσόρισε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Τώρα πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο 32χρονος παίκτης είναι «πολυεργαλείο» καθώς μπορεί να παίξει από τη θέση «2» έως -υπό προϋποθέσεις- στη θέση «4». Διακρίνεται για το εξαιρετικό του σουτ με έφεση στο τρίποντο και στα τελειώματα με drive.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο ο παίκτης έστειλε υπογεγραμμένα τα συμβόλαια.

Δείτε την ανάρτηση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...