ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Το μπάτζετ θα έπεφτε», «ο πήχης θα χαμήλωνε χωρίς Ολυμπιακό» κι άλλες τέτοιες καφενειακές κουβέντες…

Όταν ο Ολυμπιακός αποφάσιζε να φύγει από το ΟΑΚΑ στις 13/2, πολλοί έκαναν προβλέψεις με... καφενειακές αναλύσεις. Πέντε μήνες μετά ο Παναθηναϊκός απέδειξε ποια είναι η πραγματικότητα με ηχηρό τρόπο.

«Το μπάτζετ θα έπεφτε», «ο πήχης θα χαμήλωνε χωρίς Ολυμπιακό» κι άλλες τέτοιες καφενειακές κουβέντες...

Η απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του Κυπέλλου Ελλάδας στις 13/2 έφερε μαζί του μια… παλίρροια εξελίξεων, αλλά και «χρησμών». Ύστερα από όσα ακολούθησαν όλους αυτούς τους μήνες, οι «ερυθρόλευκοι» υποβιβάστηκαν στην Α2 Ανδρών και το… Μαντείο συνέχισε να ερμηνεύει το μέλλον με τον δικό του τρόπο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...