ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετρίδης: «Θα κλείσει το θέμα με Ζαχίντ. Είμαστε κοντά, αλλά…»

Ο Πρόδρομος Πετρίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα επέλθει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Γκαγιάς Ζαχίντ.

Πετρίδης: «Θα κλείσει το θέμα με Ζαχίντ. Είμαστε κοντά, αλλά...»

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΠΟΕΛ παρέθεσε γεύμα στους ρεπόρτερ της ομάδας, οι οποίοι είναι απεσταλμένοι στο Μαυροβούνιο για το παιχνίδι με τη Σουτιέσκα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πετρίδης αναφέρθηκε στο θέμα Ζαχίντ.

«Υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ακόμα. Κυρίως για το θέμα της οψιόν. Θα δούμε τι θα γίνει. Θεωρώ ότι το θέμα θα κλείσει άμεσα. Ισως και σήμερα.  Είμαστε κοντά, αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιες διαφορές», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δυο πλευρές είναι ακόμη σε συνεχείς διαπραγματεύσεις. Οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί ο δανεισμός είναι αρκετές, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει σύντομα να γίνουν αμοιβαίες παραχωρήσεις. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο Νορβηγός θα φορέσει την πράσινη φανέλα και θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.