ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ!

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και ο Ζαχίντ παίρνει το αεροπλάνο για Αθήνα.

Στον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ!

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ, διευθετώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούσαν το deal για τον μονοετή δανεισμό του 25χρονου μεσοεπιθετικού, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς. Ο Ζαχίντ αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να αποτελέσει και τυπικά παίκτη του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί την τρίτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τον Κόναν και τον Κολοβό, ενώ οδεύει προς ευτυχή κατάληξη και η υπόθεση του Ζοάο Νούνιες, ο οποίος χθες το βράδυ ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους πράσινους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.