ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Γκαγιάς Ζαχίντ (vid)

Τα highlights του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Γκαγιάς Ζαχίντ.

Αυτός είναι ο Γκαγιάς Ζαχίντ (vid)

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Λίγη ώρα μετά τη λήξη του νικηφόρου φιλικού με τον Άγιαξ, οι πράσινοι ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον μονοετή δανεισμό του 25χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα μεταβεί στην Αθήνα για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και ως εκ τούτου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με το τριφύλλι.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ είναι 25 ετών και γεννήθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας. Αναδείχθηκε στις ακαδημίες της Βαλερένγκα και το 2017 πήρε μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ. Είναι διεθνής με όλα τα μικρά κλιμάκια της Νορβηγίας, ενώ έχει και μία συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών της χώρας του. Στη Βαλερένγκα κατέγραψε 127 συμμετοχές σκοράροντας 34 φορές και μοιράζοντας 30 ασίστ, ενώ στην Κύπρο είχε 13 γκολ και 19 ασίστ σε 71 ματς.

Ο Ζαχίντ εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=EOlQ8v15mjA

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.