ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αύξηση 16% στις ανανεώσεις των διαρκείας πριν καν ανακοινωθεί ο… Φριντέτ!

Ο ενθουσιασμός του κόσμου του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν δεν κρύβεται, η «πράσινη συσπείρωση» φαίνεται σε διαφορετικά μέτωπα.

Παναθηναϊκός: Αύξηση 16% στις ανανεώσεις των διαρκείας πριν καν ανακοινωθεί ο... Φριντέτ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει. Κυρίως έχει ξανά ένα όραμα. Οι ανακοινώσεις των μεταγραφών των Τζίμερ Φριντέτ και Ουέσλι Τζόνσον γεμίζουν αισιοδοξία τους «πράσινους», οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν συσπειρωθεί γύρω από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το μεγάλο πρότζεκτ του Βοτανικού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.