ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λίγα λόγια, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πράξεις!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τη βόμβα Τζόνσον που έπεσε σαν κεραυνός και φέρνει στο ΟΑΚΑ έναν αθλητή από το υψηλότερο επίπεδο και μιλά για το ψέμα του Δ. Γιαννακόπουλου.

Λίγα λόγια, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πράξεις!

Ο Παναθηναϊκός δε χρειάζεται ούτε χάιδεμα αυτιών, ούτε ευλογία της… γενειάδας του καθώς πάντοτε και με βάση τις συνθήκες προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό. Αυτό κάποιες φορές βγαίνει και άλλες όχι. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτό που δεν μπορείς ν΄ αμφισβητήσεις ποτέ είναι η πρόθεση για το καλύτερο δυνατό. Πριν πούμε οτιδήποτε θα πρέπει να αναδείξουμε το «ψέμα» του καλοκαιριού…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.