ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: “Είμαι ευχαριστημένος για το κομμάτι της πειθαρχίας και της νοοτροπίας”

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Δώνης:

“Θεωρώ πως τα πρώτα 30 λεπτά είχαμε φρέσκα πόδια και τα παιδιά ήταν εξαρετικά και στην τακτική και στην πίεση. Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο, που είχε πρέσινγκ, προσπαθούσαμε να κερδίσουμε την μπάλα και να κάνουμε καλές επιλογές. Αυτό δεν ήταν εύκολο. Στο δεύτερο μέρος όσο αντέξαμε προσπαθήσαμε να παίξουμε σε υψηλό τέμπο, να τρέξουμε στο γήπεδο και ήμασταν αρκετά καλοί. Μένω ευχαριστημένος στο κομμάτι της πειθαρχίας και της νοοτροπίας και πως τα παιδιά αφομοιώνουν το 4-3-3”, ανέφερε ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά τη φιλική νίκη επί του Άγιαξ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...