Για τη δική του κατάσταση, αλλά και τους στόχους του Παναθηναϊκού μίλησε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κίκο Μακέντα στο novasports.gr:

Για τη φιλική νίκη επί του Άγιαξ:

“Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, καθώς όλοι είδαν την ποιότητα τους την περσινή σεζόν, αλλά και στο ματς που παίξαμε. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μπήκαμε στο γήπεδο με αυτοσυγκέντρωση και είχαμε καλή απόδοση”.

Για το αν οι νίκες κόντρα σε Φέγενορντ και Άγιαξ είναι … μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν:

“Ασφαλώς και είναι καλό μήνυμα για τη νέα σεζόν, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου, επομένως πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα μπούμε στη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση, αλλά και καλή νοοτροπία. Ιδιαίτερα απέναντι στις μικρότερες ομάδες. Αυτό μας έλειψε την περσινή σεζόν και πρέπει να προσπαθήσουμε ότι θα παίξουμε σε κάθε παιχνίδι στο 100%. Αυτό θα κάνει τη διαφορά”.

Για την εξαιρετική του εκκίνηση στην προετοιμασία:

“Προσπαθώ και δουλεύω σκληρά σε καθημερινή βάση. Κάνω το καλύτερο για την ομάδα και προσπαθώ να ακολουθήσω τις οδηγίες του προπονητή. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που έχω μπει στην προετοιμασία, όμως γνωρίζω ότι ακόμα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μπορώ να το δω αυτό, ότι μπορώ να δώσω περισσότερα. Πάντως αισθάνομαι καλά και πολύ χαρούμενος”.

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το επόμενο βήμα στο πρωτάθλημα:

“Θα δούμε. Δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε την κατάσταση και γνωρίζουμε ότι πρέπει να πάμε καλύτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Όμως αυτό πρέπει να γίνει βήμα – βήμα, ώστε να σιγουρευτούμε ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS