ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: “Πάμε για ακόμη 1-2 μεταγραφές”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Πεδουλάκης:

«Έγινε το καλύτερο από όλους για να καταρτιστεί το ρόστερ. Είμαι ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα μεταγραφές και απομένουν 1-2 κινήσεις Ελλήνων παικτών. Θέλαμε να προσθέσουμε αθλητικότητα στην ομάδα και φροντίσαμε να κατεβάσουμε τον μέσο όσο ηλικίας. Στο περσινό ρόστερ είχαμε αρκετά παιδιά πάνω από 30 χρονών. Θέλαμε να έχουμε πιο φρέσκια ομάδα, που να μπορεί να αντέξει σε ένα βάθος χρόνου 80 αγώνων, σε έναν μαραθώνιο όπως είναι το ελληνικό Πρωτάθλημα κι η Euroleague. Δηλαδή μία ομάδα που να μπορεί να ξεπεράσει και τα προβλήματα που εμφανίζονται μέσα στην χρονιά όπως για παράδειγμα με τους τραυματισμούς και την κούραση», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης στην κάμερα της ΕΡΤ, στο περιθώριο της κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.